За Mylan

Mylan’s Mission

Ние в Mylan сме отдадени на това да полагаме нови стандарти в здравеопазването. Работейки заедно в целия свят, за да предоставим на 7 милиарда души достъп до висококачествени лекарства, ние:

  • Създаваме иновации, за да удовлетворим незадоволените нужди
  • Превръщаме надеждността и съвършенството на услугите в навик
  • Правим това, което е правилно, а не това, което е лесно
  • Въздействаме на бъдещето чрез глобално лидерство
Нашите ценности

Нашите ценности

Иновации
Иновации

Ние сме необикновени, дръзки и с визия. Ние „свързваме точките“, които другите пренебрегват. Ние виждаме възможностите и им вдъхваме живот. Ние обичаме да предизвикваме статуквото и да представяме нови и по-добри начини да помогнем на хората навсякъде да се радват на по-високо качество на живот. Да имаме в себе си смелостта да бъдем сила за конструктивна промяна е в нашите гени.

Почтеност

Да правим това, което е правилно, е от изключително значение за нас. Отнасяме се отговорно дори когато никой не гледа. Поставяме високи стандарти, от които никога не отстъпваме. Тази безкомпромисна етична позиция ни помага да поддържаме нашите лекарства истински, служителите в безопасност и средата чиста.

Надеждност

Надеждни. Сигурни. Наречете го както искате, ние сме го превърнали в навик. Ние се стремим да сме там в добри и трудни моменти, изпълнявайки всяко обещание, всеки път. Затова хората от близо и далеч разчитат на Mylan.

Услуга

Разбираме, че „не ние сме най-важните“ – целта е да помагаме на другите – и вярваме, че няма ситуация, с която да не можем да се справим. Правим всичко, което се налага, работим без да спираме, правим всичко по силите си и не пестим усилия – всичко с цел да задоволим нечия потребност. Допълваме нашите висококачествени лекарства с висококачествено обслужване.

Работа в екип

Заедно ние можем да бягаме по-бързо, да се изкачим по-високо и да постигнем повече, отколкото всеки от нас би могъл сам. Ние се наслаждаваме на възможностите за сътрудничество, защото те ни дават сила, въодушевление и от тях се учим. Когато обединим сили и си пробием път през границите, ние можем да постигнем всичко.

Последна промяна  26.10.2018г.