Винаги се движим напред

Винаги се движим напред

Иновацията е фундаментална част от културата на Mylan. Иновацията e причината, поради която виждаме възможност във всяко предизвикателство Затова ще откриете хиляди учени, изследователи и умове в бранша, които работят заедно в целия свят, отвъд океани и часови пояси, за да разрешават сложни предизвикателства и да удовлетворят незадоволените нужди.

Изненадващо ли е, че компания, позната с висококачествени генерични лекарства, процъфтява благодарение на иновациите? Вземете предвид това: През 1984 г. бяхме първата компания за генерични лекарства, която взе патент за ново лекарство. Днес ние проектираме биоеквивалентни варианти на брандови лекарства и създаваме подобрени варианти на лекарствата, за да разграничим своите лекарства от всички останали.

За да продължим да се движим напред, ние създадохме организация, която е разнообразна, мотивирана и уникална със способността си за сътрудничество.Наистина глобална култура

Като глобална компания, ние сме насочени към това да създадем дисциплина за проучване и разработка, която би могла да повиши максимално силата на всяка индивидуална и местна култура. Друга наша цел беше да превърнем работата в множество часови пояси в предимство. Резултатът: Световен екип с уникална перспектива към местните и глобалните предизвикателства в здравеопазването. Работейки заедно, ние превърнахме времето в наш сътрудник – когато екип в едната част на света приключва работа за деня, друг екип в другата част продължава работата.
С други думи, в Mylan проучването и разработките никога не спят.

Разликата в Mylan

Според нашето виждане работата по този начин ни прави по-отговорни и насърчава постоянно разрастващо се портфолио, което включва инжекционни медикаменти, биологични лекарствени продукти, респираторни, онкологични и неврологични лекарства, както и иновативни лечения за ХИВ/СПИН.
Като си сътрудничим през континенти и култури, ние бързо установихме, че нито един изследователски център не е сам. Стана ясно, че сред сложните изчисления, които правим, има една проста истина: заедно сме по-силни, отколкото всяка отделна част.
Последна промяна  26.10.2018г.