Канали за достъп на Mylan

Партньорства

Когато вашата мисия е да предоставите на 7 милиарда души достъп до висококачествени лекарства, как доставяте лекарството до тях?

Mylan прилага единен глобален стандарт за качество във всичките си предприятия и в цялата си продуктова линия, независимо от пазара. По време на процесите на производство и опаковане Mylan използва съвременни системи за мониторинг и оценка, за да гарантира, че лекарствата отговарят на изискванията.

Предприемайки тези мерки, ние осигуряваме широка мрежа от местни и глобални канали за достъп, които включват лекари, институции, правителства, търговци на дребно и едро.

Това са връзки, които сме изградили и поддържали десетилетия наред. Защото доверието се простира отвъд нашите глобални стандарти за качество. Всичко се свежда до това да сме загрижени за хората, на които помагат нещата, които правим. По същия начин се отнасяме и с партньорите си.

Когато ни изберете за свой партньор, ние изграждаме взаимоотношенията и споделената цел, която те създават, наш приоритет. В края на краищата за нас е важно да има полза за вас от работата, която извършваме заедно.

Ако отпускате нашите трудни за производство и трудни за приготвяне лекарствени продукти, трябва да знаете, че нашият ангажимент да ги произвеждаме е дългосрочен. Независимо дали се касае за лекарство, предназначено за милиони, или само за шепа хора, нашите приоритети са да отговорим на или да надминем стандартите в индустрията.

На кого служим

 • Лекари

  Лекари

  Стотици представители на Mylan посещават хиляди лекари всеки ден. Чрез тези срещи ние успяваме по-добре да посрещнем нуждите им и да осъществим ангажимента си да предоставим на лекарите и пациентите им достъп до висококачествени лекарства.

  Също така подкрепяме лекарите с инициативи като Програмата ни за подкрепа в Индия. Тази програма помага на пациенти с ХИВ/СПИН да разберат състоянието си и да поддържат връзка с лекарите си между посещенията.

 • Институции

  Институции

  Нашите иституционални клиенти включват широк спектър от болници, центрове за дългосрочни грижи, организации за групово закупуване, интегрирани мрежи за доставки и аптеки за специализирани лекарства. Също така работим в тясно сътрудничество с много водещи организации за групово закупуване, за да гарантираме, че генеричните и брандовите лекарствени продукти са налични за доставчиците на здравни грижи в болничната среда.

  Нашите форми на пакетирани дози включват инжекционни лекарства, предварително смесени миниторбички и флакони за еднократна и многократна дозировка. Тези иновации в опаковането помагат за подобряване на контрола на наличностите, за намаляване на грешките при прилагане и за промотиране на правата за прилагане на лекарства.

  Партньорство с NACO (Националната организация за контрол на СПИН; National AIDS Control Organisation)

 • Партньорство с NACO (Националната организация за контрол на СПИН; National AIDS Control Organisation)

  Правителства

  Нашите правителствени партньори включват Националната организация за контрол на СПИН (NACO) на Индия, както и здравния департамент на Южна Африка. В Индия ние сме водещ доставчик на лекарства за ХИВ/СПИН на NACO и подкрепяме целта й да спре и обърне хода на епидемията от ХИВ/СПИН чрез интегрирани програми за превенция, лечение, грижи и подкрепа. В Южна Африка също сме един от водещите доставчици на лекарства за ХИВ/СПИН.

  Също така работим с правителства в целия свят чрез инициативи за политики, насочени към повишаването на употребата на генерични лекарства и подобряване на достъпа до висококачествени лекарства.

 • Търговци на дребно

  Търговци на дребно

  Снабдяваме национални и международни вериги, както и независими аптеки. Нашите поредици от образователни материали помагат на фармацевтите да снабдят клиентите си с информация и отговори за често срещаните състояния.
 • Търговци на едро на Mylan

  Търговци на едро

  Връзките на Mylan с търговци на едро в целия свят са жизненоважни за това да гарантираме, че лекарствата ни ще достигнат до хората, които се нуждаят от тях, в приблизително 165 държави и територии.
Последна промяна  26.10.2018г.