Присъединете се към MylanЕдна кариера може да промени живота на много хора

Mylan е бързо развиваща се организация, която просперира, като си сътрудничи, и се осмелява да бъде различна, правейки всичко това в името на всеобщото благо.

Нашите служители са непоколебими и отдадени. Те разбират значението на иновациите и притежават предприемачески дух, чрез който се насърчават взаимно да бъдат различни и да предизвикат статуквото. Те са етични в своята работа и знаят, че не става дума за тях – става дума за 7-те милиарда души, които разчитат на тях, да им осигурят достъп до висококачествени лекарства и да въведат нови стандарти в здравеопазването.

Ако притежавате енергията и страстта да помагате за осигуряването на по-добро здраве за един по-добър свят, ако искате Вашата кариера да промени живота на мнозина, то Вие може би сте подходящи за Mylan.

Присъединете се към Mylan!

Открийте своята следваща роля!

Mylan в Европа

Mylan има силно присъствие в Европа и заема лидерски позиции на пазари като тези във Франция и Италия.

Mylan в България

В България развиваме търговска дейност в цялата страна, като централният офис се намира в София. Mylan има над 70 талантливи служители в цяла България.

Търговска дейност

Mylan навлезе на българския пазар през 2015г. с придобиването на бизнеса на Abbott за специализирани и брандирани генерични лекарства извън САЩ. През 2016 г. нашето присъствие на пазара продължава да се засилва с придобиването на Meda.

Централен офис - България

Седалището на Mylan в България се намира в гр. София. Тук ще намерите различни възможности за кариерно развитие в отдели като: Продажби, Маркетинг, Медицински, Регулаторен, Доставки и Складова дейност, Финанси и Счетоводство, Човешки Ресурси и Администрация.

Продажби

Работещите в отдел „Продажби” на Mylan България си сътрудничат с над 7000 клиенти (лекари, фармацевти, аптеки и болници) в цялата страна, като осъществяват съвместни програми с медицинските специалисти, насочени към повишаване познанията на пациентите и техните семейства по отношение на сериозни медицински проблеми.

С подкрепата на нашия екип по продажби, ние предлагаме широко портфолио от над 65 брандирани лекарства, генерични лекарства и лекарства без лекарско предписание във важни терапевтични области,като сърдечно-съдови, метаболитни и респираторни заболявания, гастроентерология, гинекология, неврология, ревматология, вирусология/ХИВ, дерматология, алергология.

Всеки час над 500 опаковки от лекарства на Mylan влизат на българския пазар. Нашата цел е да осигурим лекарства за близо 7 милиона българи, в съответствие с нашия глобален ангажимент да осигурим достъп до висококачествени лекарства на 7 милиарда души по света.

Нашата култура

Като служители на Mylan, ние сме:

 • Различни: В свят, пълен с наблюдаващи, ние сме действащи. И заедно можем да постигнем всичко.
 • Отдадени: Мотивирани сме в желанието си да направим промяна.
 • Непоколебими: Всеки ден изпълняваме своята роля, за да осигурим на 7 милиарда души достъп до висококачествените лекарствени продукти, които заслужават.
 • Ангажирани: Правим това, което е правилно, а не това, което е лесно.

Правим добро, и го правим добре

В България развиваме образователни програми, насочени към пациентите, заедно с местните медицински специалисти. Такива проекти са например: образователни програми за пациенти със световъртеж, за пациенти, страдащи от диабет, програми за подпомагане диагностицирането на стрептококов фарингит, образователни програми за повишаване осведомеността на пациентите относно алергичните заболявания, както и много други.

Нашите служители

Да инвестираме в нашите служители е фокус за нас. Mylan прави постоянни инвестиции в нашия квалифициран и талантлив екип, като им предоставя възможности за развитие чрез програми за обучение, коучинг и менторство.

Нашите придобивки

Привличаме и задържаме нашите служители, предлагайки цялостна програма за придобивки, насърчавайки и надграждайки доброто представяне, и подпомагайки непрекъснатото обучение.

В България придобивките включват:

 • Конкурентно възнаграждение
 • Бонуси, обвързани с професионалното представяне
 • 25 дни платен годишен отпуск
 • Кариерно развитие
 • Групова застраховка „Живот“ и Злополука
 • Вътрешни и външни обучения
 • Програма за признание и награждаване на служителите
 • Програма за подаръци и подкрепа на служители
 • Вътрешна програма за препоръчване на служители
 • Програма за релокация на служители
 • Застраховка „Бизнес пътуване“
 • Асистиране на служителите, пътуващи в чужбина
 • и много другиBG-ABT-12 (01/2018)