BG
 
BG

Mylan по света

Затвори

Изберете един от уеб сайтовете ни от списъка по-долу.

 1. Африка

  1. Южна Африка
   1. English
 2. Северна и Южна Америка

  1. Бразилия
   1. Português brasileiro
  2. Канада
   1. English
   2. Français
  3. Съединени американски щати
   1. English
 3. Азия

  1. Индия
   1. English
  2. Япония
   1. 日本語
 4. Европа

  1. Австрия
   1. Deutsch
  2. Белгия
   1. Français
   2. Nederlands
  3. България
   1. България
  4. Германия
   1. Deutsch
  5. Гърция
   1. Ελληνικά
  6. Дания
   1. Dansk
  7. Ирландия
   1. English
  8. Испания
   1. Español
  9. Италия
   1. Italiano
  10. Нидерландия
   1. Nederlands
  11. Норвегия
   1. Norsk
  12. Обединеното кралство
   1. English
  13. Полша
   1. Polski
  14. Португалия
   1. Português
  15. Румъния
   1. Romanian
  16. Словакия
   1. Slovenský
  17. Словения
   1. Slovenian
  18. Сърбия
   1. Serbian Latin
  19. Унгария
   1. Magyar
  20. Финландия
   1. Suomi
  21. Франция
   1. Français
  22. Чешка република
   1. Čeština
  23. Швейцария
   1. Deutsch
   2. English
  24. Швеция
   1. Svensk
 5. Тихоокеански регион

  1. Австралия
   1. English
  2. Нова Зеландия
   1. English

За Mylan е гордост да си сътрудничи с бизнес партньори в тези страни.

 1. Мароко
 2. Тайван
 1. Сингапур
Jul 1, 2014

Терапевтични иновации

Therapeutic Innovation


Ще се изненадате ли, ако разберете, че ние въвеждаме иновации в сферата на генеричните лекарства? Или че нашата група за проучвания и разработки включва повече от 2600 учени, които създават иновации в целия свят всеки ден?

Вярно е. И това е причината да предизвикаме сами себе си, за да постигнем повече и да продължаваме по-напред вече повече от 50 години.


Науката зад решенията

Днес ние проектираме биоеквивалентни варианти на оригинални лекарства, много от които са трудни за производство и трудни за приготвяне. Стремим се да създадем подобрени варианти на лекарствата, за да разграничим своите лекарствени продукти от всички останали. И се стремим към иновациите в пероралните твърди лекарствени форми, трансдермалните лекарства, инжекционните лекарства, кремове, мехлеми, антиретровирусни и в близо дузина други критични области.


Анафилаксия

Анафилаксията, животозастрашаваща алергична реакция, е значителен проблем за общественото здраве. Когато настъпи анафилаксия всяка минута е от значение, като незабавният достъп до адреналин и спешна медицинска помощ е жизненоважен. Ние се застъпваме за повишена осведоменост относно анафилаксията, готовност и достъп до лечение, защото дори един анафилактичен шок без достъп до адреналин е прекалено много.


Антиретровирусни лекарства

Тези лекарства лекуват ХИВ/СПИН. Често терапевтичните режими изискват пациентът да приеме три или повече лекарства, като могат да включват антиретровирусно лекарство, което се разгражда, ако не се съхранява в хладилник. Много от местата, които са най-силно засегнати от епидемията, са с топъл климат – Африка и Индия, например – където достъпът до хладилни уреди може да бъде много ограничен. За подобни региони Mylan успя да създаде стабилен при по-високи температури вариант на антиретровирусно лекарство, което не изисква съхранение в хладилник.


Сърдечно-съдови

Нашият ангажимент към лекарства за сърдечно-съдовата система е сериозен. Използвайки трансдермална технология, ние създадохме адхезивни пластири, които доставят лекарството през кожата.


Респираторни

Разработваме терапии за астма и хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ), които използват платформа на технология за прилагане на лекарството чрез суха пудра. Научете повече за другите ни брандирани респираторни лекарства.


Дерматология

Макар да произвеждаме лекарства под много форми, от таблетки и капсули до инжекционни и трансдермални лекарства, ние също произвеждаме кремове и мехлеми за употреба в дерматологията. Посветихме се на тези лекарства в по-голяма степен през 90-те години, когато придобихме Bertek Pharmaceuticals. Днес имаме няколко лекарствени продукти в клинични изпитвания, чакащи одобрение, както и много кремове, мехлеми, спрейове и превръзки.


Централна нервна система

Лекарствата на Mylan са на второ място по приложение в неврологичната категория. Те са трудни за производство и трудни за приготвяне лекарствени продукти, които лекуват сериозни заболявания. Нашата иновативност в тази категория ни е превърнала в лидер в тази област.Последна промяна  26.10.2018г.